Ispiši ovu stranicu

Travnik: Uhićena jedna osoba, pronađena droga, novac, oružje

23 Svibanj 2018

Koristeći informacije dobivene provedbom akcija na sprečavanju zloupotrebe opojnih droga u proteklih mjesec dana, službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a SBK-a jučer su tijekom dana ponovno zaplijenili određenu količinu opojne droge.

Naime, nakon što je pribavljena naredba za pretres Općinskog suda Travnik, u jednom od gradskih naselja u Travniku izvršen je pretres stana u kojem je zatečena i lišena slobode osoba A.S. iz Travnika. Tom prilikom zaplijenjeno je gotovo pola kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga speed i određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis, zatim novac koji potiče od prodaje droge, vaga za precizno mjerenje narkotika, tzv. drobilica kao i plinski pištolj sa pripadajućim streljivom.

Pomoć u realizaciji ovih aktivnosti službenicima Sektora kriminalističke policije pružili su pripadnici Jedinice za specijalističku podršku.

U suradnji sa nadležnim kantonalnim tužiteljstvom, nastavljaju se aktivnosti na dokumentiranju i procesuiranju navedenog kaznenog djela.

/izvor/