Ispiši ovu stranicu

Održan trening-seminar Mreže vijeća učenika Županije Središnja Bosna

18 Veljača 2019

Tijekom protekla dva dana u Vitezu je održan trening-seminar u organizaciji Mreže savjeta/vijeća učenika Bosne i Hercegovine.

Tijekom dvodnevnog treninga srednjoškolci su razgovarali o radu Vijeća učenika kojeg predstavljaju, kao i o radu rukovodstva Mreže vijeća učenika Županije Središnja Bosna

Između ostalog, srednjoškolci su iznijeli probleme s kojim su se suočavali tokom rada u Vijeću, te su skupa pokušali naći rješenje. Također su dogovorili plan rada za naredno razdoblje, te se najviše bazirali na mreVuklijadu. Događaj koji okuplja srednjoškolce Županije Središnja gdje skupa uživaju u sportskim igrama, kvizovima, te se ujedno zbližavaju i bolje upoznaju.

Na treningu je izabrano i prelazno rukovodstvo Mreže vijeća učenika na razini Županije Središnja Bosna.. Za predsjednicu je izabrana Zdenka Nikolić, uloge potpredsjednika imaju Anes Muftić i Vedad Hadžić. Oponašanje uloge PR menadžera nastavila je Tara Prasko.

Kroz ovaj trening predstavnici škola u sklopu Županije Središnja Bosna a su se zbližili, bolje upoznali, ali se u sklopu svega toga veoma zabavili.

/tntportal.ba/