Ispiši ovu stranicu

KŠC "Petar Barbarić" iz Travnika i učenica Ana Eldić osvojili vrijedna priznanja

12 Prosinac 2019

Učenici osnovnih i srednjih škola koji su prepoznati kao najbolji u svom kantonu na temelju odličnog uspjeha te bogatog opusa izvannastavnih i izvanškolskih aktivnosti kroz školsku 2018./2019. godinu nazočili su svečanoj dodjeli nagrada u zgradi Vlade Federacije Bosne i Hercegovine u Mostaru.

Iz Kantona Središnja Bosna izabrana su tri učenika, među kojima je i učenica Gimnazije našega Centra, Ana Eldić. Ana je odlična učenica IV.c odjela. Sudjelovala je na mnogobrojnim programima Europske unije, seminarima i edukacijama te natjecanjima na općinskom, kantonalnom, federalnom i međunarodnom nivou. Uz brojna priznanja, ovo priznanje je jako značajno za njen daljnji rad i školovanje.

Također, Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke dodijelilo je priznanje i Katoličkom školskom centru „Petar Barbarić“ – Gimnazija Travnik za prepoznavanje, poticanje i usmjeravanje talentiranih učenika ka putevima utemeljenim na znanju.
Čestitamo našoj Ani i svim djelatnicima koji su ju vodili, motivirali i poticali ka postizanju izvrsnih rezultata, navedeno je na Facebook stranici KŠC "Petar Barbarić" Travnik.