.

Jučer je dvjema utakmicama počelo Svjetsko rukometno prvenstvo 2019. u kojem su domaćini Njemačka i Danska. Domaćini su prvenstvo otvorili pobjedom, Njemačka je bila bolja od Koreje 30:19, dok je Danska svladala Čile 39:16.

Općina Vitez dobila je mogućnosti da u 2018. godini, kao jedna od 22 općine iz Bosne i Hercegovine ponudi priliku organizacijama civilnog društva (OCD)/nevladinim organizacijama (NVO) da kroz ReLOaD regionalni projekt, kojeg financira Europska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP), osiguraju najbolje uvjete kroz realizaciju svojih projekata.

Državno prvenstvo u karateu za kadete, juniore i U21 koje je održano u Banja Luci, 17. 11. 2018. godine obradovalo je mnoge Travničane, obzirom da su članovi Karate klub “Vezir” iz Travnika na ovom prvenstvu osvojili tri medalje, jednu zlatnu i dvije brončane.

Otvorene su prijave za veliki božićni turnir koji se ove godine održava 35. put u Novom Travniku.

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki objavio je popis igrača na koje računa u duelima protiv Austrije i Španjolske.

Jučer je otpočelo natjecanje u košarkaškoj A1 ligi Bosne i Hercegovine. Odigrano je pet utakmica u kojima su favoriti slavili očekivane pobjede a danasće snage u Jablanici odmjeriti ekipe Turbine i Igmana.

Travničanka Valentina Vavra, rođena 11. listopada 1996. u Novoj Biloj (Bosna i Hercegovina)  danas je svoju karijeru okrunila titulom svjetske prvakinje u argentinskom tangu zajedno sa svojim plesnim partnerom Vedranom Marčetom u Poljskoj.

 

Ženski nogomet, da nije SFK 2000, najuspješnijeg kluba u regionu i njene trenerice i selektorice Samire Hurem, skoro bi nestao na ovim prostorima. Istina, svake sezone bljesne poneki klub diljem BiH, ali zbog besparice nestanu dva tri ženska kolektiva.

U razdoblju od 3-12 listopada 2018. godine, u Budvi se održavalo Europsko školsko pojedinačno natjecanje u šahu, koje je igrano kombiniranim sistemom natjecanja za školske šampione u kategorijama open U7, U9, U11, U13, U15/ djevojčice U7, U9, U11, U13, U15.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine upisala je i treću pobjedu u Skupini 3 Lige (B) nacija i došli su na korak od plasmana u play-off, ali i plasmana u Ligu A za sljedeći ciklus.

Stranica 1 od 45

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa