.

Hajduk početkom listopada gostuje u Vitezu

22 Rujan 2017

Nogometni klub Vitez ugostit će HNK „Hajduk“ Split početkom listopada na Gradskom stadionu Vitez. Potvrdio je ovo danas u izjavi za medije glasnogovornik NK Vitez, Ivan Sajević. 

 

„S radošću želim izvijestiti javnost kako su napori naša dva kluba za organizacijom prijateljskog susreta urodili plodom. Ovo je svojevrstan poklon brojnoj viteškoj, ali i Torcidi iz cijele BiH, kao i svim navijačima Viteza i ljubiteljima nogometa u našem okruženju. Hvala Hajduku što su učinili napore sa svoje strane kako bismo uspjeli osigurati dolazak nama dragih sportskih prijatelja u Vitez. Više informacija o samom susretu obznanit ćemo na konferenciji za tisak“, kazao je u izjavi za medije glasnogovornik Ivan Sajević.

Utakmica između Viteza i Hajduka bit će odigrana u petak, 6. listopada 2017. godine, s početkom u 15,00 sati, na Gradskom stadionu Vitez.

Ekipe Viteza i Hajduka posljednji su međusobni ogled odigrale tijekom ljeta 2013. godine, na zatvorenoj trening utakmici na Poljudu, koja je završena rezultatom 2:2.

 

 

/vitez.info/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa