.

Dušan Bajević novi izbornik BiH!

21 Prosinac 2019

eprezentacije BiH je izabrala novog izbornika nakon rastanak s Robertom Prosinečkim. Na upražnjenu klupu Zmajeva stiže Dušan Bajevič, 71-godišnji trener koji je zadnji angažman imao prije čak sedam godina, 2012. godine je vodio grčki Atromitos.

“Bajević je dobio jednoglasnu potporu ovog tijela te predstavlja najbolje rješenje za ciklus baraža koji je pred nama” – poslali su obavijest iz Nogometnog saveza BiH.

Iskusni stručnjak je bio favorit od strane navijača ali osim njega su se spominjala i druga imena poput Amara Osima, Safeta Sušića i drugih. U karijeri je Bajević vodio grčke velikane Olympiakos te AEK, trenirao je Crvenu zvezdu, Aris pa ciparsku Omoniju.



Bivši igrač Veleža tako će kroz play-off pokušati izboriti europsko prvenstvo koje se održava naredne godine. Kako bi ispunili taj cilj, Džeko i ekipa moraju osvojiti turnir Lige nacija na kojem će uz BiH sudjelovati Slovačka, Irska i Sjeverna Irska. Novom izborniku će ovo biti prvi takav posao posao u bogatoj 35-godišnjoj karijeri.

U karijeri je najviše trofeja osvajao u Grčkoj. Ima devet naslova prvaka države, pet s AEK-om i četiri s Olympiacosom, te četiri Kupa, dva s Olympiacosom, jedan s AEK-om i jedan s Paokom.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa