Ispiši ovu stranicu

Vitežani zajedništvom uz vatromet proslavili Dan općine

29 Travanj 2018

Na Gradskom trgu u Vitezu 28. travnja Velikom zabavom, vatrometom i zajedništvom, mnogobrojni građani, gosti i prijatelji grada Viteza proslavili Dan općine.

Sinoćnje zajedništvo je samo vrhunac svih manifestacija koje su se događale zadnjih desetak dana i koje će se nastaviti idućih nekoliko, piše centralna.ba

Ovo je vrijeme da se naprave malo ljepše stvari prije svega da se organiziraju ovakvi lijepi trenutci u životu građana, ovom manifestacijom izlagača naših građana i susjeda pa i sam koncert obogaćen domaćim snagama, želimo iz Viteza poslati poruku za sve nas, da je potrebno samo malo dobre volje jer imamo dovoljno snage, pameti i ljudi koji znaju napraviti nešto lijepo, rekao je za Drukčiji radio načelnik Viteza Tomislav Bošnjak Matić.

Program obilježavanja počeo je izložbom kreativnih izlagača od 12 sati na gradskom trgu. Bogata ponuda rukotvorina bila je izložena sve do 22 sata. Održana je i kulturno-zabavna manifestacija “Plešimo i vježbajmo zajedno” u kojoj su nastupile plesne i rekreativne skupine. U 18:00 sati uslijedio je Svečani defile sportskih klubova i Udruga.

Dan općine je prigoda da se pogleda unazad da se vidi što smo napravili i da kažemo što ćemo napraviti u narednom periodu kroz godinu dana, a večeras treba da uživamo u zajedništvu, kazao je Bošnjak Matić.