.

U Hrvatskoj poginuo radnik iz Novog Travnika

04 Kolovoz 2017

U srijedu, nešto iza 10 sati, u kamenolomu građevinske kompanije ‘Sarađen’ d.o.o. u Dubravi kod Tisnoga poginuo je radnik.

Dojavu da je na radilištu kamenoloma smrtno stradala jedna osoba zaprimili smo u 10,30 sati. Uviđaj i istražne radnje kako je došlo do pogibije radnika, policijski službenici provode u koordinaciji sa županijskim državnim odvjetništvom i inspekcijom rada, kazala je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor za Jutarnji list.

Kako neslužbeno saznaje Jutarnji list poginuli radnik iz kompanije ‘Sarađen’ je 40-godišnji Ivan Injić iz Vodica, doseljenik iz Novog Travnika, koji je sa suprugom i troje maloljetne djece živio u Zatonskoj ulici u Vodicama. Prema neslužbenim informacijama, nesretnog radnika poklopila je košara s bagera i na mjestu ga usmrtila.

O teškoj nesreći oglasila se službenim priopćenjem PU šibensko-kninska.

Uviđajem na mjestu događaja u Dubravi kod Tisnog, kojim je rukovodio zamjenik Općinske državne odvjetnice, utvrđeno je da je 2. kolovoza oko 10,30 sati na radilištu kompanije iz Vodica smrtno stradao 40-godišnji zaposlenik, navodi se u priopćenju.

Prema do sada utvrđenom do stradavanja je došlo na način kada je 41-godišnji zaposlenik ove kompanije upravljao radnom mašinom, kojom prilikom se smrtno stradali 40-godišnjak nalazio na podu stojeći uz veći betonirani zid, kada se iz, za sada nepoznatih razloga, „kašika“ s grane radne mašine-bagera otkačila, pala na 40-godišnjaka i usmrtila ga. Sukladno koordinaciji s Državnim odvjetništvom u Šibeniku protiv 41-godišnjaka će biti podnijeta krivična prijava nadležnom Državnom odvjetništvu u Šibeniku, stoji u policijskom priopćenju.

 

/tntportal/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa