Ispiši ovu stranicu

U Travniku osnovano Društvo prijatelja Hajduka Travnik

13 Rujan 2019

Nakon osnivačke skupštine održane 31.05.2019. godine, te okončanja procesa registracije udruge u BiH, a potom i potpisivanja ugovora sa Našim Hajdukom i HNK Hajduk Split, od 12.09.2019. godine u Travniku službeno postoji Društvo prijatelja Hajduka (DPH) Travnik.

DPH Travnik je ovim postalo 71. DPH, a prvo takvo u Županiji Središnja Bosna i peto u BiH. Inače, DPH egzistiraju u više od deset država diljem svijeta.

Osnovni ciljevi DPH Travnik su: povezivanje s drugim udrugama i organizacijama istih ili sličnih ciljeva, a radi povećavanja broja članova HNK Hajduk na, okupljanje prijatelja HNK Hajduk, organiziranje zajedničkog gledanja nogometnih utakmica ili odlazaka na utakmice, promicanje sportskog duha, sportskog navijanja i sprječavanja vandalizma u svim oblicima, organiziranje humanitarnih aktivnosti sukladno posebnim propisima i organiziranje kulturno-zabavnih priredbi u svrhu ostvarivanja ciljeva udruge.

Sve potrebne informacije vezane za rad DPH Travnik se mogu dobiti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Iz DPH Travnik pozivaju sve navijače Hajduka iz Travnika i drugih općina na učlanjenje u rad udruge.