Ispiši ovu stranicu

Tvrtko Milović: Kako je Komšić, po tko zna koji put, “spasio Bosnu”

30 Srpanj 2020

Tvrtko Milović komentirao je na svom Facebook profilu Komšićevo “spašavanje Bosne”, a njegovu izjavu prenosimo u cijelosti:

"Šepuri se ovih dana Željko Komšić kako je, po tko zna koji put za redom, “spasio Bosnu”.

Spasonosni potez koji Komšić neskromno pripisuje sebi je usvajanje proračuna BiH. Inače, za one koji ne znaju, a među njima je i Komšić, problem s proračunom je nastao kada je Predsjedništvo BiH švrljalo neke svoje prijedloge, pa ih HDZ nije htio usvojiti.

Na kraju, kad su prijedlozi Predsjedništva (u kojem sjedi i Komšić) odbačeni, proračun je glatko usvojen.

Kako je “spasio Bosnu” zna valjda samo on, ali evo prijedloga za njegove vjerne glasače koji ove godine ne mogu na more:

– član Predsjedništva “iz reda hrvatskog naroda” bi zbog najnovije zabrane kretanja državljanima BiH mogao povući svoje veze u Hrvatskoj koje brižno gradi zadnjih 20 godina.

Nabrojat ćemo i sve ljude koje Komšić može nazvati u Hrvatskoj:


1. Stjepan Mesić, umirovljenik.

2. Jadranka Kosor, ništa.

3. Vlaho Orepić, nitko i ništa.

S ovom jakom ekipom Komšić bi trebao izvršiti snažan pritisak na Europsku uniju da omogući BH građanima neometan prelazak granice.

Ako diplomatski pritisak ne urodi plodom, može mobilizirati Božu Skopljakovića i Čedu Jovanovića pa da s ukupnim članstvima svojih stranka razbiju nos nekom graničnom policajcu na Doljanima. Jer nakon spašavanja Bosne, red je građanima spasiti i ljetovanja.

Možeš ti to presjeniće svi građana!"