Ispiši ovu stranicu

PETAK: Koncert tamburaškog sastava „Forte Fortissimo“ i vokalnog sastava „Lampoši“

13 Srpanj 2017

U petak, 14. srpnja naš mladi tamburaški sastav „Forte Fortissimo“ pod vodstvom profesora Maria Pantnera, zajedno s vokalnom skupinom „Lampoši“, odlučili su nas počastiti koncertom i večeri ispunjenom pjesmom.

Vokalni sastav Lampoši djeluju već pet godina, a nastupe bilježe na mnogim smotrama i glazbenim okupljanjima. Neki od značajnijih nastupa bili su u Bugojnu, Sovićima, Travniku te pojedinim mjestima u Hercegovini. Glazbeni repertoar je raznovrstan te ćemo i ovaj put imati priliku čuti klapske i zborske pjesme, duhovnu glazbu te pjesme od Guče Gore, Dubrovnika, Istre i mnogih drugih mjesta.

20068364_1901295680128835_873162856_n

Njihovu pjesmu glazbom će pratiti i upotpuniti već spomenuti veoma mladi tamburaški sastav, koji je na pozornici tek nešto više od godinu dana. Iako mladi, već plijene pažnju poznatijih tamburaških sastava te su tako svojim svakodnevnim trudom i radom dobili pozivnicu za nastup i van države, točnije u Austriji, a odlazak je planiran za mjesec listopad. Glazbeni instrumenti koji posjeduju su tamburice prim i bas prim, gitara i harmonika.

Do sad smo imali priliku od njih čuti vrlo malo, ovoga puta zvuk tamburice će se čuti pak malo više. Druženje uz pjesmu će se održati u HKC-u Nova Bila u 20:00 sati, ulaz je besplatan i svi ste pozvani.

"Dođite, podržite nas te zapjevajte skupa s nama",  poručili su iz tamburaškog sastava "Forte Fortissimo".

Jednom riječju- svima koji žele provesti jednu nezaboravnu i ugodnu večer žele srdačnu dobrodošlicu.

Upisi u tamburaški sastav još traju i pozivaju sve mlade da se priključe.

NovaBila.info