Ispiši ovu stranicu

Nekadašnji nogometni gigant Čelik natjecanje nastavlja u Kantonalnoj ligi

13 Srpanj 2020

Na večeras održanoj izvanrednoj skupštini NK Čelik izabrano je novo rukovodstvo kluba na čelu s predsjednikom upravnog odbora Arminom Gafurovićem, a donesena je i odluka da zenički klub s Bilinog Polja svoje natjecanje nastavlja u Kantonalnoj ligi ZDK.

Večerašnja izvanredna skupština trebala bi biti prekretnica u funkcioniranju NK Čelik, a članovi skupštine jednoglasno su izabrali novi upravni odbor kojeg osim Gafurovića kao predsjednika još sačinjavaju i Tarik Hadžimahmutović, Jasmin Begagić, Refik Begić i Harun Kahvedžić.

Navijači i članovi skupštine su kazali kako nadležne institucije u Zenici istražuju poslovanje NK Čelik u proteklom razdoblju te su zaključili da su protekli investitori ovom klubu nanijeli više štete nego koristi zbog čega je potrebno napraviti radikalne promjene u funkcioniranju kluba.

Gafurović je kazao kako žele vratiti dugovanja i raditi na jačanju omladinskih pogona za što im je potrebna podrška i Grada Zenice i Zeničko-dobojskog kantona.

Jednoglasno su izglasali i odluku da NK Čelik natjecanje nastavi u Kantonalnoj ligi ZDK, a ne u Prvoj ligi Federacije BiH s obzirom da se radi o većim troškovima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/izvor/

 /foto/