.

Nakon Travnika, "Travnički vjesnik" uputio pitanja u vezi programa i svim kandidatima za načelnika općine Novi Travnik

14 Rujan 2016

Portal „Travnički vjesnik“ u cilju bolje prezentacije programa kandidata za načelnika općine Novi Travnik i boljeg upoznavanja sa istim od strane građana Novog Travnika, svim kandidatima za načelnika je uputio listu istih pitanja, za koje smo prema našim saznanjima, utvrdili da su od velikog interesa javnosti.

Očekujemo odgovore kandidata za načelnika naše općine najkasnije do 19.09.2016. kako bi mogli pravovremeno objaviti sve odgovore na našem portalu. Pitanja su strukturirana u tri oblasti sa ukupno 12 pitanja. Naravno, svjesni smo da nismo obuhvatili sva područja, a niti sva pitanja, već smo izdvojili samo ona područja i pitanja za koja smatramo da su važna za građane Novog Travnika i općenito razvoj lokalne zajednice.

Podsjećamo, "Travnički vjesnik" je slična pitanja već uputio i kandidatima za načelnika općine Travnik, a budući da nakon Travnika, najviše čitatelja našeg portala dolazi iz Novog Travnika, odlučili smo se za ovaj potez.

Od 20.09.2016. ćemo na našem portalu početi sa objavljivanjem odgovora kandidata po oblastima. Oblasti su: gospodarstvo i razvoj; energija, infrastruktura i okoliš i  mladi i obrazovanje i znanost. /o.t./

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa