Ispiši ovu stranicu

VIDEO: Snažna poruka Gorana Pejakovića svim Travničankama i Travničanima

08 Studeni 2020

Goran Pejaković, doktor ekonomskih znanosti i kandidat za općinskog načelnika Travnika poslao je vrlo snažnu poruku na mini klauzuri OO HDZ BIH Travnik, koja je održana ovoga tjedna u Travniku.

Pejaković je istaknuo kako je njegov izborni program “Ispred svih, Travnik!”, napisan na 60 stranica, program koji nudi jedan razvijeniji, moderniji i napredniji Travnik. Poruku je uputio svim građanima Travnika, posebno onima koji nisu članovi i simpatizeri HDZ-a, ali i onima koji nisu pripadnici hrvatskg naroda te naglasio da je spreman, ukoliko se u njegovom programu pronađe bilo što da je upereno protiv bilo kojeg pojedinca, naroda ili dijela Travnika, povući svoju kandidaturu.

Ova poruka je vjerojatno jedinstven primjer, hvale vrijedan, u čitavoj Bosni i Hercegovini, a prenosimo ju u cijelosti.

“Imam potrebu obratiti se posebno Travničankama i Travničanima koji nisu članovi i simpatizeri HDZ-a i onima koji nisu pripadnici hrvatskog naroda. Poštovani sugrađani, ne trebate nasjedati, da unose strah i plaše vas podjelama. Nitko od nas ne traži i ne želi podjele, niti netko zagovara podjele. Mi želimo razvijeniji, moderniji i napredniji Travnik.

Stoga Vas sve najljubaznije molim i pozivam da pročitate izborni program “Ispred svih, Travnik” koji je javno objavljen na web stranici ispredsvih.ba i društvenim mrežama. Ovim putem obećavam, ukoliko bilo tko u navedenom program nađe samo jednu riječ uperenu protiv bilo kojeg građanina, naroda ili dijela općine Travnik, da ću povući svoju kandidaturu za načelnika općine Travnik!

To je program koji je u interesu svih žitelja Travnika, to je program koji zahtjeva jedan razvijeniji, moderniji i napredniji Travnik i to je program koji želi Travnik po mjeri svih Travničanki i Travničana. Riječ je o rogramu koji nas vodi korak naprijed, korak koji zaslužuju svi građani Travnika, korak koji dugujemo našim precima koji su učinili našu lokalnu zajednicu poznatom diljem svijeta, ali i našoj djeci, kako bi ostali ovdje i nastavili izgrađivati Travnik, po mjeri svih nas.

Napravimo Travnik istinskim regionalnim centrom, gradom dostojnog statusa administrativnog sjedišta Kantona Središnja Bosna i gradom koji se neće stidjeti, već ponositi svojim velikanima. Napravimo Travnik gradom u kojem će biti ulice Ive Andrića i ostalih naših velikana. Napravimo Travnik mjestom ugodnim za živjeti. Napravimo Travnik koji će nuditi kvalitetne usluge i sadržaje svojim građanima. Napravimo Travnik mjestom s boljom infrastrukturom, te atraktivnim za investiranje, poslovanje i rad.

Učinimo da Travnik bude po mjeri svih nas, jer će samo tako Travnik biti ISPRED SVIH”, poruka je Gorana Pejakovića.

Galerija slika