Ispiši ovu stranicu

TRAVNIK: U naselju Polje održan V. revijalni malonogometni turnir “NK Lašva 2021”

08 Kolovoz 2021

"Nakon jednogodisnje pauze zbog pandemije koronavirusa Udruga za humani i održivi razvoj “Naše Polje” već petu godinu uoči blagdana Velike Gospe i patrona župe Dolac organizirala je turnir u spomen nekada slavnom lokalnom nogometnom klubu “Lašva”, uz kojeg su odrasle mnoge generacije.

Uz sportska natjecanja klub su pratile i bogate zabavno-društvene aktivnosti i upravo je cilj ovoga događaja povezati starije mještane Polja, Travnika i susjednih općina s mlađim generacijama, da se prenesu vrijednosti zajedništva i odnosa prema rodnom kraju s bogatom povijesti i tradicijom.

U ime Udruge hvala svima koji su na bilo koji način podržali naše aktivnosti. U ovom malom jubileju zahvalili smo se svim članovima na nesebičnom radu kako bi ova sportsko-zabavna manifestacija postala tradicija. Ovoga puta posebne zahvale uz prigodan i skroman poklon u ime članova naše Udruge uputili smo gospodinu Ivici Vlahoviću, jednom od osnivača Udruge i osobi koja nam neumorno daje pozporu, ali i snažan tempo rada i čovjeku koji je postavio dobre temelje za budućnost. Još jednom hvala svim posjetiteljima, ali i sudionicima na našem turniru”, kazao je za Vitez.info Danijel Blažević, predsjednik Udruge “Naše Polje”.

Na turniri su sudjelovali veterani Lašve, Nove Bile i Nević Polja te mladi igrači Novog Travnika, NK Romari iz Viteza te i dječja ekipa Udruge “Naše Polje”.

Nakon turnira uslijedilo je druženje, revidiranje uspomena, kao i planiranje novih aktivnosti, a sve to uz uz roštilj i hladno piće te “Apparenza Acoustic bend” iz Travnika.

 

 

 

Galerija slika