.

OŠ "Bila": Poziv na izložbu likovnih radova

22 Travanj 2024

U četvrtak, 25. travnja 2024. godine, u 17 sati i 30 minuta učenici 2.a, 3.a i 4.b OŠ "Bila" iz Bile, općina Vitez sa svojim učiteljicama povodom Svjetskog dana umjetnosti i Dana škole otvaraju izložbu.

Riječ je o izložbi likovnih radova nastalih u okviru e-Twininng projekta “U svijetu likovnih umjetnika” koji se provodi već šestu godinu. Pod mentorstvom svojih učiteljica: Evom, Kristinom i Anom, učenici 2.a, 3.a i 4.b upoznali su se s najpoznatijim djelima domaćih i svjetskih umjetnika te su nakon upoznavanja kratkih biogratskih crtica svojim dječjim likovnim izražajem prikazali vlastiti doživljaj djela obrađenih umjetnika.

Mentorice sudjelovanje u ovom projektu smatraju izvrsnom prilikom za razvoj likovnog znanja, vještina, sposobnosti i mogućnosti svojih učenika kroz koji su svojim radom imitirali slikarski rukopis, upoznali se s životom i radom obrađenih umjetika, a uz sve to odlično se zabavili i uživali pri stvaranju vlastitih radova.

Učenici sudjelovanje u ovom projektu ocjenjuju veoma pozitivnim. Za te sate likovne kulture kažu da su ih s nestrpljenjem iščekivali, a u isto vrijeme bili su im izazovni i poticajni.

Roditelji naših učenika čije ćete radove moći vidjeti na izložbi u četvrtak bili su od početka školske godine upoznati s našim radom. A kako su sami rekli kroz sudjelovanje u ovom projektu i oni su imali što naučiti.

Stoga, svi ste pozvani u našu školu u četvrtak 25. travnja kako biste otkrili na čemu su to djeca i njihove mentorice radile cijele školske godine, pozivaju iz OŠ "Bila".

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa