.

Limena glazba ,,Lašva'' Nova Bila slavi 50 godina postojanja, poziv bivšim članovima orkestra

25 Travanj 2024

Limena glazba ,,Lašva'' Nova Bila u petak 3. svibnja 2024. godine slavi svoj zlatni jubilej – 50 godina uspješnog djelovanja (1974.-2024.). Centralna proslava održat će se u kongresnoj dvorani Hotela Central u Vitezu s početkom u 20 sati, a na nju pozivamo sve sadašnje i nekadašnje članove orkestra zajedno s njihovim obiteljima, kao i mnogobrojne prijatelje i donatore orkestra.

Ideja je da taj jubilarni rođendan okupi zaista mnogobrojnu obitelj Limene glazbe ,,Lašva'' Nova Bila te da ga proslavimo zajedno u svečanosti i dobrom raspoloženju.

U službenom dijelu programa pored glazbene točke orkestra i dodjele zahvalnica, održat će se promocija i podjela monografije orkestra pod nazivom ,,Znali smo trajati'', kao i projekcija kratkog dokumentarnog filma ,,Harmonija sjećanja''. U izradu monografije i filma u proteklih godinu dana uloženo je mnogo truda, energije, kreativnosti i ljubavi, sa svrhom da oni budu povijesno vrelo i dokument 50-godišnjeg djelovanja, koje će ostati zapis i putokaz budućim generacijama i članovima orkestra.

Nakon službenog dijela priredit će se domjenak za sve posjetitelje od kojih tražimo samo jedno – donesite dobro raspoloženje i uživajte u programu kojeg smo vam pripremili.

Svoj dolazak možete potvrditi putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 063 688 547 (Viber, WhatsApp).

Donatori proslave zlatnog jubileja Limene glazbe ,,Lašva'' Nova Bila su: Općina Travnik, Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa SBK/KSB, Federalno ministarstvo kulture i sporta, Fondacija za muzičke, scenske i likovne umjetnosti, Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine i Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

 

 

 

 

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa