.

Zakazana Javna rasprava Zoning plana radno-poslovne zone “Heldovi-Slimena”

17 Travanj 2024

U tijeku su aktivnosti na izradi prostorno-planske dokumentacije koja se odnosi na zemljište označeno sa k.p.br. 989, k.o. Slimena, površine 9,5ha (bivša kasarna Slimena).

Zoning planom radno-poslovne zone “Heldovi-Slimena” osigurat će se plansko uređenje radno-poslovne zone s objektima poslovne namjene, infrastrukturnim i komunalnim objektima, te površine posebne namjene (gradsko groblje), kao i zelene površine, pristupne prometnice, kolske i pješačke površine, te površine za promet u mirovanju.

Nakon usvajanja Odluke o pristupanju izradi Zoning plana radno-poslovne zone “Heldovi-Slimena” Travnik (“Službene novine Općine Travnik” br. 9/21) i utvrđenog Nacrta Zoning plana radno-poslovne zone „Heldovi-Slimena”, Travnik (bivša kasarna Slimena) (Službene novine Općine Travnik br. 5/24) Plan je stavljen na javni uvid u razoblju od 45 dana, u prostorijama Općine Travnik - Centar za pružanje usluga građanima - Centar za dozvole.

U cilju sudjelovanja javnosti u izradi Plana pozivaju se građani MZ Slimena, zainteresirani privredni subjekti, fizička i pravna lica, da nazoče  javnoj raspravi koja će se održati u velikoj sali Općine Travnik dana 26.04.2024.godine (petak) s početkom u 15:00 sati.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa