.

Gradsko kazalište mladih Vitez i Udruga mladih „Enter“ i ove godine organiziraju Ljetni kazališni kamp, koji će biti održan na području Brajkovića i Grahovčića, a započeo je u srijedu navečer, kada se prvog dana kampa okupilo dvadesetak polaznika.

Gradsko kazalište mladih Vitez i Udruga mladih “Enter” organiziraju Ljetni kazališni kamp, koji će biti održan na području Travnika, odnosno Brajkovića i Grahovčića, te Viteza. Cilj kampa je kreativno motivirati mlade osobe za umjetnost te im ponuditi znanje i vještine scenske umjetnosti u ograncima scenskog glasa, govora, pokreta i glume.

Ministarstvo obrazovanja, znanosti mladih, kulture i športa KSB raspisalo je Drugi javni poziv za odabir programa i projekata za oblast kulture u 2023. godini.

Povodom obilježavanja druge po redu manifestacije Dani dijaspore, sinoć je u holu Centra za kulturu općine Travnik otvorena izložba fotografija “Bosnim hodim”, autora Envera Palalića, prenosi drukciji.ba.

U ambijentu srednjovjekovne tvrđave Stari grad, sinoć je u Travniku uz prisustvo brojnih posjetitelja zvanično otvorena kulturno-zabavna i privredna manifestacija “Dani dijaspore 2023”.

Privatna predškolska ustanova "o. Ante Gabrić" u Travniku raspisuje natječaj za prijem djece na koji se mogu prijaviti roditelji ili staratelji djece uzrasne dobi od jedne godine do polaska u školu.

Danas se slavi sveti Anto Padovanski, jedan od najpoznatijih i najomiljenijih svetaca Katoličke crkve. Sveti Antun Padovanski je najbrže proglašen svetim, kanoniziran je nakon samo 11 mjeseci!

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Kantona Središnja Bosna objavilo je natječaj za upis redovitih učenika u prvi razred srednjih škola Kantona Središnja Bosna u školskoj 2023./2024. godini.

U subotu, 10. lipnja 2023. godine u Katoličkom školskom centru u Travniku održana je promocija knjige "Znamenite osobe Doca, kolijevke hrvatske inteligencije" autora Ivana Zeca.

Na XXV. Federalnom natjecanju glazbe, koje je održano od 24. do 27. travnja 2023.g. u Bijakovićima – Međugorju, učenici i nastavnici OGŠ Jakova Gotovca Novi Travnik i Područnog odjela Vitez ostvarili su odlične rezultate.

Stranica 1 od 142

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa