.

Volonteri Crvenog križa općine Travnik danas su organizira i održali informativnu i interaktivnu radionicu prve pomoći za učenike Osnovne škole Nova Bila.

informiraju se roditelji/skrbnici djece koja do 1. ožujka 2024. godine navršavaju pet godina i šest mjeseci života da će se predbilježba za upis u prvi (I.) razred devetogodišnjeg osnovnog obrazovanja u školskoj 2024./2025. godini vršiti u Tajništvu Škole svakim radnim danom od 11 do 14 sati u razdoblju od 4. ožujka do 22. ožujka 2024. godine ili putem upitnika prijavom na link na službenoj web-stranici Centra (www.ksc-travnik.net).

Privatna predškolska ustanova "O. Ante Gabrić" Travnik koja djeluje u sklopu KŠC "Petar Barbarić" Travnik danas je s gostima iz Novog Travnika proslavila rođendan misionara po kojem dječji vrtić nosi ime.

Danas su učenici OŠ "Nova Bila" od II. do V. razreda na prigodan način obilježili Dan ružičastih majica.

Širom svijeta posljednja srijeda u mjesecu veljači obilježava se kao Međunarodni dan prevencije vršnjačkog nasilja, poznatiji kao Dan ružičastih majica.

Predstavnici Univerziteta u Travniku, Fakulteta za tehničke studije, posjetili su premijera Srednjobosanskog kantona Tahira Lendu i upoznali ga s tim da će se u svibnju 2024. godine održati „Međunarodni simpozij tekstilnog inženjerstva i modnog dizajna“.

Zašto se kao mlada osoba odlučila obilaziti stratišta, razgovarati s preživjelima i obiteljima ubijenih i napisati knjigu „Srce zemlje“ o pogromu u Središnjoj Bosni?

U mjesecu ožujku započinje književna manifestacija "Andrićev portal" u Travniku, najavljuju iz HKD "Napredak" Travnik.

S velikim uzbuđenjem najavljujemo predstojeću konferenciju "AgroEKO Travnik 2024", koja će se održati u četvrtak, 7.3. 2024.godine, u prekrasnom Travniku. Ovaj događaj organizira Središte za cjeloživotno učenje Travnik u suradnji s cijenjenim partnerima: USAID Turizam, Alterural i Turističkom zajednicom Općine Travnik, uz podršku i pokroviteljstvo Općine Travnik i Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva kantona KSB/SBK, navode iz Središta za cjeloživotno učenje.

Svečanost potpisivanja ugovora o dodjeli stipendija iz Napretkova fonda za stipendiranje i sveučilište ‘‘Ivo Andrić – Vladimir Prelog‘‘ i podfonda ‘‘Irena Kozarić‘‘ i ‘‘Vid Puljić‘‘, s ovogodišnjim stipendistima, upriličena je u subotu u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Stranica 1 od 156

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa