.

“Mi smo imali jednu prilično tešku situaciju u posljednja dva mjeseca i sada možemo reći da se ta situacija smiruje. U zadnjem tjednu možemo govoriti o značajnom smanjenju broja oboljelih. Najveće je žarište bilo u Sarajevu i to smo uspjeli u potpunosti sanirati”, izjavio je u Studiju 4 HTV-a pomoćnik ministra zdravstva Federacije BiH Goran Čerkez.

Jutros je u Bosni i Hercegovini sunčano, javlja Federalni hidrometeorološki zavod.

Rođen je 19. svibnja 1874. godine u Šiljevištima, župa Klobuk kod Ljubuškog u pobožnoj hrvatskoj obitelji s devetero djece.

Na Zračnu luku u Sarajevu danas će biti dopremljeno 23.400 doza cjepiva BioNTech/Pfizer, koje je Bosna i Hercegovina kupila u okviru mehanizma COVAX.

Jutros je u Bosni bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a samo ponegdje je registrovana i sa slaba kiša. U Hercegovini i na istoku nešto manje oblačnosti i sunčanije, javlja Federalni hidrometeorološki zavod.

Nadbiskup vrhbosanski, kardinal Vinko Puljić, za BHRT je govorio je za BHRT o nadolazećem Uskrsu, vjeri, suživotu, pandemiji, jednakopravnosti svih građana u BiH.

Odlukom Središnjeg izbornog povjerenstva BiH (SIP BiH) prijevremeni izbori za načelnika Općine Travnik održat će se 11. travnja. Podsjetimo, ova odluka donesena je nakon što je Mirsad Peco, kandidat SDA za načelnika, preminuo od posljedica koronavirusa i to na sami dan održavanja novembarskih izbora. Peco je na izborima osvojio najviše glasova – 10.264, dok je drugoplasirani bio Goran Pejaković (HDZ BiH) sa 6.608 glasova.

Jutros je u Bosni i Hercegovini bilo oblačno vrijeme. Ponegdje na jugu sa slabom kišom, a u Bosni sa susnježicom i snijegom.

Predsjednik OO HDZ BiH Travnik i ministar obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB Bojan Domić gostovao je u potcastu Bura, u polustanom razgovoru govorilo se o aktualnoj poličkoj situaciji u Travniku i BiH.

Vlada Federacije BiH na sjednici održanoj 11.2.2021. usvojila je informaciju o epidemiološkoj situaciji COVID-19 u Federaciji BiH na dan 8.2.2021. godine, te usvojila predložene naredbe i preporuke Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva.

Stranica 1 od 114

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa