.

Udruženje Centar za edukaciju mladih iz Travnika, uslijed ukazane potrebe za angažovanjem dodatnih uposlenika, raspisuje konkurs za sljedeća radna mjesta:

JU Obdanište "Travnik" raspisala je natječaj za četiri radna mjesta za pedagošku 2021./2022. godinu u kojem traže tri odgajatelja, medicinsku sestru i jednog kuhara.

PRILIKA ZA POSAO: Šume SBK primaju više radnika na području Srednje Bosne

Kao što smo već pisali "Bez jasnog razloga i objašnjenja portal "travnicki.ba" blokiran od strane Facebooka" domena „travnicki.ba“ je iz nepoznatih i nejasnih razloga blokirana od strane Facebooka početkom godine.

Početkom godine naš portal Travnički vjesnik blokiran je od strane Facebooka bez jasnog razloga i objašnjenja.

Na stranici Općine Travnik objavljen je Javni poziv izbjeglicama iz Bosne i Hercegovine, raseljenim osobama u Bosni i Hercegovini i povratnicima u Federaciju Bosne i Hercegovine za podnošenje prijava za obnovu i rekonstrukciju stambenih jedinica u cilju povratka na područje općina Federacije BiH.

JU Obdanište "Travnik" raspisala je natječaj za tri radna mjesta do kraja školske 2019./2020. godine u kojem traže dva odgajatelja i jednog kuhara.

Obavještavamo zainteresovane da je objavljen Javni oglas za prijem u radni odnos namještenika na neodređeno vrijeme u Teritorijalnu vatrogasnu jedinicu Travnik

Općina Novi Travnik raspisala je natječaj za dodjelu stipendija redovnim studentima u akademskoj 2018/2019 godini.

Općina Travnik objavila Javni oglas

Općina Travnik objavila je Javni oglas za izbor i imenovanje predsjednika i članova Skupština javnih poduzeća i privrednih društava i izbor i imenovanje Upravnih i Nadzornog odbora.

Stranica 1 od 8

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa