.

Elvedina Muzaferija ima sezonu iz snova, novi sjajan rezultat zabilježila je u norveškom Kvitfjellu, na utrci superveleslaloma u Svjetskom kupu.

Prva mogućnost da svi navijači Bosne i Hercegovine dođu do ulaznice za utakmicu koju reprezentacija BiH igra s Ukrajinom je putem platforme www.bhff.fans, na koju je pristup moguć i putem službene web stranice NS/FS BiH.

Državno Judo prvenstvo BiH za seniore/seniorke, poletarce/poletarke održano je u subotu 24. veljače 2024. u Bihaću, prenosi radiovitez.ba.

U subotu, 24. veljače 2024. godine na stadionu FK Lašva u Polju odigrana je prijateljska pripremna utakmica između lidera Druge lige FBiH grupa zapad NK Travnik i NK Romari.

Luka Sučić, Travničanin, učenik je 6. razreda s odličnim uspjehom i postiže vrhunske rezultate u sportu.

Salih Halilović član Karate klub „Travnik GS –TMT“ Travnik i Ajna Zlotrg članica STK „Vitez“, Vitez proglašeni su najboljim sportašima SBK/KSB na manifestaciji „Izbor najboljih sportaša Kantona za 2023. godinu“ koja je u organizaciji Sportskog saveza SBK/KSB a pod pokroviteljstvo Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta 21. put za redom odžana u Kreševu.

U organizaciji Sportskog saveza SBK/KSB i pod pokroviteljstvom Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta SBK u Sportskoj dvorani Srednje škole “Kreševo” u Kreševu večeras je održan tradicionalni 21. po redu Izbor najboljih sportaša Kantona.

Reprezentativci BiH s optimizmom dočekuju početak novog ciklusa kvalifikacija i vjeruju u pobjedu na startu.

U organizaciji Sportskog saveza SBK/KSB i pod pokroviteljstvom Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta SBK u Kreševu će se u petak, 23.02.2024. godine sa početkom u 18 sati u Sportskoj dvorani Srednje škole “Kreševo” održati tradicionalni Izbor najboljih sportaša Kantona.

Iza nas je vikend u kojem je zapocela Premijer liga BiH koja nam je donjelanova uzbuđenja i nastavak borbe za naslov prvaka, ali i za opstanak.

Stranica 1 od 64

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa