.

Europska nogometa federacija (UEFA) odgodila je Europsko prvenstvo za ljeto 2021. zbog pandemije koronavirusa i službeno je objavljeno u poslijedpodnevnim satima.

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine 26. marta igra u Zenici utakmicu baraža za Evropsko prvenstvo protiv Sjeverne Irske.

U cilju prevencije širenja koronavirusa, a slijedeći preporuke nadležnih zdravstvenih ustanova kao i vladinih institucija u BiH, Odbor za natjecanje Nogometnog saveza BiH je na telefonskoj sjednici održanoj danas donio odluku da se utakmice 23. i 24. kola BH Telecom premijer lige BiH igraju bez prisutnosti gledatelja, priopćeno je iz NS BiH.

Mnogobrojni europski savezi traže od UEFA-e odgodu Eura 2020 za sljedeće ljeto, objavio je Tuttosport. Zbog epidemije koronavirusa nacionalni savezi imaju problema sa slaganjem rasporeda za prvenstva, utakmice diljem Europe igraju se bez publike i upitna je regularnost svih natjecanja, pa tako i Europskog prvenstva koje bi trebalo startati 12. lipnja u Italiji, u žarištu epidemije u Europi.

Dušan Bajević novi izbornik BiH!

eprezentacije BiH je izabrala novog izbornika nakon rastanak s Robertom Prosinečkim. Na upražnjenu klupu Zmajeva stiže Dušan Bajevič, 71-godišnji trener koji je zadnji angažman imao prije čak sedam godina, 2012. godine je vodio grčki Atromitos.

Atletičar Amel Tuka i džudašica Larisa Cerić najbolji su sportaši Bosne i Hercegovine za 2019. godinu, javlja Anadolija. Ovo dvoje vrhunskih bh. sportaša jednoglasno su izabrani za najbolje od strane stručnog žirija Izbora najboljeg sportaša BiH u organizaciji “Nezavisnih novina” i Radio-televizije BiH.

Sinoć su u službenim prostorijama izvučene skupine za 36. malonogometni Božićni turnir u Novom Travniku, prenosi drukciji.ba. Prve utakmice igraju se danas, a u nastavku pogledajte raspored.

Nagradu za najbolju sportašicu godine po izboru Olipijskog odbora BiH osvojila je Travničanka Larisa Cerić koja je u seniorskoj konkurenciji nadmašila Lejlu Tanović i atletičarku Jelenu Gajić.

U Njemačkoj mladoj nogometnoj reprezentaciji do 19 godina već neko vrijeme igra Robert Voloder, Hrvat s korijenima iz Bosne i Hercegovine -otac je rođen u Travniku, dok je majka rodom iz Hrvatske.

U Sportskoj dvorani u Novoj Biloj jučer je odigrana ligaška utakmica 5. kola lige Herceg Bosne za rukometaše.

Stranica 1 od 51

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa