.

Konferencija, koja je okupila više od 50 sudionika iz Vrhbosanske nadbiskupije, Banjolučke, Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije, održana je u Nadbiskupijskom sjemeništu Petar Barbarić u Travniku u četvrtak, 7. listopada s početkom u 11 sati.

Molitvena zajednica mladih „Nanovo rođeni“ iz Zagreba održat će od 14. do 17. listopada duhovni seminar za mlade u prostorijama Nadbiskupskog sjemeništa „Petar Barbrarić“ u Travniku. Cilj susreta je okupiti mlade iz BiH kako bi se stvorilo molitveno zajedništvo i kako bi se mladi otvorili novoj evangelizaciji.

Zbog najavljenog pada temperatura, sisitem daljinskog grijanja u Travniku bit će pušten u rad u nedjelju 10. listopada 2021. godine i trajat će do kraja grejne sezone, saopćeno je iz Toplane Travnik.

Općinsko vijeće Travnika na svojoj današnjoj sjednici pooštrilo je uvjete za dobivanje dozvola za gradnju mini hidroelektrana u toj općini, ali i spriječilo mogućnost izgradnje vjetroelektrana na prostoru Babanovca, Galice, Kostolca, Devečana i prostora planiranih za izgradnju SKI staza i planiranih sportsko rekreacijskih sadržaja.

Predsjedateljica Općinskog vijeća Travnik Vlatka Lovrinović zakazala je 9. redovitu sjednicu OV Travnik koja će se održati 5. listopada 2021. godine u Centru za kulturu Općine Travnik s početkom u 9 sati.

U ponedjeljak 20. rujna 2021. godine u Travniku, u Centru za kulturu Općine Travnik održana je 8. redovita sjednica Općinskog vijeća Travnik.

Predsjedateljica Općinskog vijeća Travnik Vlatka Lovrinović za danas je zakazala je 8. redovitu sjednicu OV Travnik koja će se održati u Centru za kulturu Općine Travnik s početkom u 9 sati.

Središnji gradski trg u Travniku, do kraja rujna, bit će mjesto na kojem će građani Travnika imati priliku dati svoje prijedloge za uređenje popularnog Travničkog korza, koje uskoro dobiva novi sjaj.

Šef Delegacije EU i specijalnog predstavnika EU u Bosni i Hercegovini, ambasador JohannSattler danas je posjetio Općinu Travnik. Ambasadora Sattlera ugostio je u svom kabinetu načelnik Općine Travnik, Kenan Dutović.

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije u KSB/SBK, od 13.09.2021. godine su ponovo privremeno obustavljene posjete u Hrvatskoj bolnici „Dr. fra Mato Nikolić“ na svim odjelima.

Stranica 1 od 121

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa