.

Sinoć je svečanim otvorenjem o organizaciji KŠC "Petar Barbarić" Travnik obilježen završetak radova na izgradnji pješačkog mosta između KŠC ”Petar Barbarić” i Doma zdravlja Travnik.

Svakodnevno i intenzivno se prate radovi na završnoj fazi izgradnje Srednjoškolskog centra u Travniku, kazao je načelnik općine Travnik Kenan Dautović.

139. sjednica Vlade Kantona Središnja Bosna bit će održana danas, 22. rujna 2022. godine, s početkom u 9 sati, u prostorijama Vlade KSB u Travniku.

Katolički školski centar "Petar Barbarić" Travnik poziva na svečano otvaranje mosta koji je izgrađen u neposrednoj blizini ustanove. Most će biti svečano otvoren u utorak, 21. rujna 2022. godine u 20 sati.

U subotu, 17. rujna 2022. godine u Domu kulture „Ivo Andrić“ u Docu održano je predstavljanje kandidata HDZ BiH na predstojećim Općim izborima koji će se održati 2. listopada 2022. godine u BiH.

U petak, 16. rujna 2022. godine u velikoj sali Općine Travnik održano je predstavljanje kandidata HDZ BiH i HSS Stjepana Radića s područja općine Travnik na predstojećim Općim izborima koji će se održati 2. listopada 2022. godine u BiH.

Predsjedateljica Općinskog vijeća Travnik Vlatka Lovrinović zakazala je 25. redovitu sjednica Općinskoga vijeća Travnik, koja će se održati u utorak, 20. rujna 2022. godine, u 10 sati, u Velikoj dvorani Općine Travnik.

Općinsko izborno povjerenstvo Travnik na stranici Općine Travnik objavilo je plan obuke i testiranja članova biračkih odbora za Opće izbore 2022. godine koji će se održati 2. listopada 2022. godine u Bosni i Hercegovini.

U Lašvanskoj dolini blagdan Rođenja Blažene Djevice Marije - Mala Gospa posebno se svečano slavi u travničkoj župi Ovčarevo, u svetištu nadomak Travnika, koje nosi naziv Gospino vrilo.

Prateći stanje potrošnje električne energije za potrebe sustava javne rasvjete ali i procjene viših razina vlasti kao i mjere koje neke od europskih zemalja već poduzimaju, Služba za zajedničke i komunalne poslove Općine Travnik, sačinila je Prijedlog racionalnog korištenja električne energije i smanjenja troškova električne energije.

Stranica 1 od 128

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa