.

U Novoj Biloj organiziran seminar za ravnatelje osnovnih i srednjih škola u KSB

05 Siječanj 2016

U okviru stručnog usavršavanja  nastavnog i nenastavnog osoblja  koje organizira  Ministarstvo obrazovanja  KSB/SBK , dana 4. siječnja 2016. godine  u Osnovnoj školi „Nova Bila“ organiziran je seminar za  ravnatelje  osnovnih i srednjih škola Kantona Središnja Bosna.

Seminar je organiziran na temu: „Poslovna pedagoška komunikacija ravnatelja škole“, a predavač je bio prof.dr. Nenad Suzić, redovni profesor na  Filozofskom fakultetu u Banja Luci.

Prije početka seminara,  kratak uvod i razgovor sa ravnateljima škola imala je Ministrica  obrazovanja KSB, Katica Čerkez. U svom izlaganju Ministrica je  iznijela aktualnu situaciju u obrazovanju nakon  završetka prvog obrazovnog razdoblja. Također je upozorila na  obveze ravnatelja na osiguranju  sigurnosti djece za vrijeme nastavnog procesa, kao i poslije nastave.

Nakon izlaganja Ministrice, predstavnik Ministarstva Ivica Augustinović najavio je prof. Suzića, čije je predavanje  bilo vrlo zanimljivo, protkano primjerima iz prakse. Svi prisutni ovom seminaru su pozorno pratili predavanje i razmijenili svoja iskustva.

Domaćin seminara, OŠ „Nova Bila“ i ovog puta predstavila se kao dobar organizator što potvrđuje vanjski prostor škole koji je bio očišćen od velikog snijega i osiguran parking za mnoga vozila, dok je unutarnji prostor škole bio uredan i adekvatno zagrijan. Za sudionike seminara osigurana okrijepa: čajevi, kave, sokovi. Kako se još uvijek osjeti božićno ozražje, koje je svakako vrijeme darivanja, skromne poklone u znak sjećanja na ovo druženje osigurali su „Multimedia Print“  i „Dani“ iz Nove Bile.

travnicki.ba | MD

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa