.

U Travniku pronađena opojna droga "speed"

20 Siječanj 2016

Informacija za javnost Ministarstva unutarnjih poslova ŽSB za 20.01.2016. godine.

 

 

KRIMINALITET

Tijekom protekla 24 sata, na području ŽSB prijavljeno je 5 kaznenih djela, od kojih izdvajamo:
- Dana 19.01.2016. godine, oko 23,00 sati, Službenici SKP MUP-a ŽSB su zajedno sa djelatnicima Jedinice za potporu i djelatnicima PP Travnik a po naredbi Općinskog suda-Travnik obavili pretres vozila marke „Mercedes Sprinter“. Tom prilikom je kod vozača navedenog vozila pronađena određena količina materije koja asocira na opojnu drogu „Speed“, kao i TV LCD LG za koju nije imao dokumentaciju. O navedenom je upoznat Županijski tužitelj, a protiv vozača su poduzete Zakonom predviđene mjere i radnje. U vozilu se nalazio i suvozač koji je zajedno s vozačem lišen slobode i zadržani su u PP Travnik.

 

JAVNI RED I MIR

Evidentiran je jedan slučaja narušavanja javnog reda i mira.

 

SIGURNOST PROMETA

Dogodilo se 9 prometnih nezgoda, u kojima su 2 osobe zadobile teže tjelesne ozljede.

Iz prometa su isključena 2 vozila i 6 vozača, uručeno je 89 prekršajnih naloga zbog prekršaja iz oblasti prometa, a evidentirano je 11 prekršaja mobilnim radarom.

- Dana 19.01.2016. godine, oko 07,50 sati, na dionici magistralne ceste Bugojno-Gornji Vakuf/Uskoplje, u mjestu Vrbanja, općina Bugojno,dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali vozač J.M., rođen 1984. god iz Bugojna s vozilom marke „Audi A-4“, registarskih oznaka K13-K-333 i vozač A.H., rođen 1975. god iz Donjeg Vakufa s autobusom, registarskih oznaka K16-E-702, vlasništvo „Servistrans“-Donji Vakuf.U nezgodi su vozač J.M. i suputnica E.M.zadobili teže tjelesne ozljede. Očevid su obavili službenici Odjela krm. Policije Policijske uprave Bugojno. Istraga je u tijeku.

 


NAKNADNO RASVJETLJENO KAZNENO DJELO

Službenici Odjela krim policije Policijske stanice Bugojno su naknadno rasvijetlili
- kazneno djelo “Oštećenje tuđe stvari”, počinjeno u noći 12/13.01.2016. god u mjestu Rostovo, općina Bugojno, na štetu E.K. iz Bugojna.
Osumnjičeni za počinjenje navedenog kaznenog djela je E.D., rođen 1970. god iz Bugojna. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom predviđene mjere i radnje./o.t./

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa