.

ŽSB: Pronađeno ukradeno vozilo i otkriveni izvršitelji krađe zasada malina

18 Ožujak 2016

Informacija za javnost Ministarstva unutarnjih poslova ŽSB za 18.03.2016. godine. 

 

 

KRIMINALITET

Tijekom protekla 24 sata na području ŽSB prijavljeno je 5 kaznenih djela, a radi se o 3 teške krađe, 1 prevara i 1 kazneno djelo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Dana 18.03.2016.godine oko 01,30 sati obilaskom područja policijska patrola PS Vitez pronašla je napušteno vozilo marke „VW- LT“ (Kombi vozilo), registarskih oznaka E85-M-281, a izvršenim provjerama ustanovljeno je da se radi o ukradenom vozilu, čija krađa u tom trenutku još nije bila prijavljena. Krađa je izvršena na području mjesta Gornje Putićevo, općina Travnik, te su službenici kriminalističke policije PU Travnik izvršili uviđaj i nastavljaju sa istražnim radnjama na otkrivanju izvršitelja. Obilaskom područja pronađeno je i teretno motorno vozilo „VW-ABE LT 283“, registarskih oznaka O98-E-909, čija je krađa prijavljena prethodnog dana u PS Novi Travnik.


NAKNADNO RASVJETLJENA KRIVIČNA DJELA

Službenici PP Vitez otkrili su izvršitelji 2 kaznena djela krađe koja su izvršena početkom ožujka ove godine kada su nepoznati izvršitelji sa dvije parcele u naseljima Grbavica i Sadovaće, općina Vitez ukrali kompletan zasad malina, čime je vlasnicima pričinjena veća materijalna šteta. Osumnjičeni za izvršenje ovog kaznenog djela su B.H. rođen 1994.godine i M.V. rođen 1984.godine, oba iz Viteza, protiv kojih će biti podneseno izvješće o počinjenom kaznenom djelu županijskom tužiteljstvu Travnik. /o.t./

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa