.

Pokušaj ubojstva u Bugojnu

31 Listopad 2016

U petak oko 22:50 sati u Policijsku stanicu Bugojno prijavljeno je da je jedna osoba teško ozlijeđena ispred ugostiteljskog objekta u ulici Hadžialića ograda u Bugojnu, navodi se iz MUP-a KSB.

Na mjesto događaja upućena je policijska služba koja je ustanovila da je osoba M.B. rođena 1978. godine iz Bugojna ubodena dva puta nožem u predjelu stomaka, a osumnjičeni za ovo kazneno djelo je osoba inicijala R.V. rođen 1986. godine iz Bugojna, koji se udaljio s mjesta događaja.

Ozlijeđenom je medicinska pomoć pružena u Domu zdravlja Bugojno, a o svemu je obavješten dežurni županijski tužitelj županijskog tužiteljstva Travnik.

U konstultaciji s tužiteljem, ovo kazneno djelo kvalificirano je kao pokušaj ubojstva, te su na mjestu događaja poduzete očevidne radnje od strane službenika Sektora kriminalističke policije MUP-a KSB Travnik, a osumnjičeni je ubrzo pronađen i lišen slobode.

Nakon provedene kriminalističke obrade, osumnjičeni je predat na dalje postupanje županijskom tužiteljstvu Travnik, priopćeno je iz županijskog MUP-a.

Izvor

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa