.

Informacija za javnost Ministarstva unutarnjih poslova ŽSB za 17.12.2015.

17 Prosinac 2015

Informacija za javnost Ministarstva unutarnjih poslova ŽSB za 17.12.2015. godine.

 

 

 

KRIMINALITET

Tijekom protekla 24 sata na području ŽSB prijavljena su 2 krivična djela, a radi se o 1 teškoj krađi i 1 krivičnom djelu nasilja u obitelji.

NAKNADNO RASVJETLJENA KRIVIČNA DJELA

Službenici policijske postaje Vitez otkrili su izvršitelja krivičnog djela krađe koje je izvršeno dana 19.07.2015.godine oko 23,45 sati krađom torbice kroz otvoren vozila Passat koje se zaustavilo na semaforu u ulici Stjepana Radića u Vitezu. Torbica je vlasništvo Dž.H. a u istoj se nalazio novčanik sa osobnim dokumentima i bankovnim karticama, te skupocjeni mobilni telefon. Nakon krađe izvršitelj je pobjegao od vozila, a službenici policije dokumentovali su osnov sumnje da je izvršitelj ovog krivičnog djela osoba inicijala L.M. rođen 1997.godine iz Zenice, protiv kojeg je podneseno izvješće županijskom tužiteljstvu Travnik.

JAVNI RED I MIR

Evidentiran je 1 slučaj narušavanja javnog reda i mira. U prekršaju su učestvovale 2 osobe.

SIGURNOST PROMETA

Dogodilo se 8 prometnih nezgoda u kojima je 1 osoba lakše povrijeđena.

Iz prometa je isključeno 1 vozilo i 2 vozača motornih vozila, uručena su 173 prekršajna naloga iz oblasti prometa, a mobilnim radarom evidentirana su 62 slučaja prekoračenja dozvoljene brzine.

AKTIVNOSTI POLICIJE

Policijski službenici Uprave policije MUP-a ŽSB ponovo intenziviraju aktivnosti na kampanji „Izaberi život bez oružja“, koja, kao i u ranijem periodu, ima za cilj da se animiraju građani na predaju oružja koje je u njihovom nelegalnom posjedu. /o.t/

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa