.

MUP SBK/KSB: u prometnoj nesreći na Galici teško povrijeđen Travničanin

23 Srpanj 2018

Tijekom proteklog vikenda na području županije Središnja Bosna prijavljena su 3 krivična djela.

Dana 20.07.2018. godine u 16,00 sati u mjestu Lepenica, općina Kiseljak, policijski službenici PS Kiseljak izvršili su kontrolu mopeda, bez registarskih oznaka, kojim je upravljao O.Z., rođen 1998. godine iz Trnova. Tom prilikom, kod istog je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, te određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

 U suradnji s nadležnim kantonalnim tužilaštvom, protiv navedenog lica poduzimaju se zakonom propisane mjere i radnje.

Dana 22.07.2018. godine oko 09,40 sati u PS Kreševo zaprimljena je prijava o krađi četverocikla marke Sonic BF 250S-11B, registarskih oznaka 031-E-615 u mjestu Polje, općina Kreševo.Prema prijavi, četverocikl je ukraden tijekom noći 21/22.7.2018 godine od strane jednog ili više nepoznatih izvršilaca.

Službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Kiseljak izvršili su uviđaj a policijske patrole pretražuju teren i mjesta pogodna za ostavljanje ukradenih predmeta, te poduzimaju i druge mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja predmetnog krivičnog djela.

 JAVNI RED I MIR

 Evidentirano je 12 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

SIGURNOST PROMETA

Evidentirano je 29 prometnih nezgoda u kojima je 1 osoba zadobila teže, a 2 osobe lakše tjelesne povrede.

Dana 21.07.2018. godine oko 06,30 sati u mjestu Galica, općina Travnik, dogodila se prometnaa nezgoda, u kojoj je došlo do slijetanja s kolovoza putničkog motornog vozila marke Seat, registarskih oznaka O14-K-765, kojim je upravljao H.M rođen 1999. godine iz Travnika.

Teže tjelesne povrede u ovoj prometnoj nezgodi zadobio je vozač, dok je putnica u vozilu S.M., rođena 1991. godine iz Travnika, zadobila lakše tjelesne povrede.

Uviđajne radnje na licu mjesta izvršili su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Travnik.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prrometa uručeno je ukupno 437 prekršajnih naloga, a mobilnim i fiksnim radarima evidentirano je ukupno 158 prekršaja prekoračenjem dozvoljene brzine.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 26 vozača, od kojih je 7 vozača lišeno slobode i zadržano u policijskoj stanici do otrežnjenja zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola preko 1,5 promila.

Zbog neregistriranosti ili tehničke neispravnosti iz prometa je isključeno 7 vozila.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa