.

Bugojno: Tragični događaji povezani, mladići sudjelovali u ubojstvu starice

28 Rujan 2018

Jučerašnja dva tragična događaja koja su potresla Bugojno su povezana, saznaju lokalni mediji.

Brzom reakcijom MUP-a Bugojno otkriven je počinitelj M.N. koji je, ispostavit će se, kako neslužbeno saznaje portal Bugojno-danas.info, skupa sa nastradalima u požaru Denisom S. i Muhamedom M. ubio staricu K.A. u naselju Jaklić.

Tijekom istrage MUP Bugojno je hitrom reakcijom lišilo slobode lice M.N. nad kojim se vrši očevid.

 

Crni dan u Bugojnu: Dva leša u požaru i ubijena starica 

Podsjetimo, prilikom gašenja požara u obiteljskoj kući u ulici Kovačuša jučer u 8:20 sati pronađena su dva beživotna muška tijela, mlađe starosne dobi. ''U drugom dijelu grada, u ulici Jaklić, dva sata kasnije pronađeno je tijelo starije ženske osobe, za koju se sumnja da je ubijena'', potvrdio je danas glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanskog kantona Hasan Hodžić.

Kazao je da je brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika Sektora kriminalističke policije MUP-a SBK-a, kao i Policijske uprave i Policijske stanice Bugojno, zbog dovođenja u vezu sa spomenutim krivičnim djelom privedena jedna osoba. ''Nad njom se provodi kriminalistička obrada, a poduzete su i druge mjere i radnje radi utvrđivanja okolnosti koje su dovele do ovih događaja'', istaknuo je.

U MUP-u nisu potvrdili, ali se neslužbeno saznaje da su u požaru stradali mladići Denis S. (23) i Muhamed M. (24) iz Bugojna, te da stanje zatečeno u kući Ankice K., ukazuje na to da je njezina smrt nastupila nasilnim putem.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa