.

Novi predsjednik Udruge poslodavaca Viteza je Anto Rajković

31 Ožujak 2016

Novi predsjednik Udruge poslodavaca Viteza je Anto Rajković, vlasnik uspješne tvrtke Ecos. Tako je, naime, odlučeno na redovitoj Skupštini Udruge, a Rajković je na toj dužnosti zamijenio Alojza Mlakića.

 


Na Skupštini je izabrano i Predsjedništvo Udruge, a uz predsjednika Antu Rajkovića čine ga: Igor Šakić, Dragan Rajković, Mario Vujević, Ivo Grebenar i Dragan Kafadar.

Ovom prilikom izabran je i novi predsjednik Skupštine, a na toj dužnosti dotadašnjeg predsjednika Ljubomira Pavlovića zamijenio ga je Alojz Mlakić.

Rukovodstvo Udruge je znatno podmlađeno, to je ustvari i bila intencija, a s tim ciljem, zaključeno je, da će, nakon izvjesnog vremena, predsjednika Predsjedništva Antu Rajkovića, zamijeniti mlađi Mario Vujević.

Izboru novog rukovodstva Udruge prethodilo je podnošenje financijskog izviješća, a u drugom dijelu Skupštine razmatrano je nekoliko inicijativa i aktivnosti u koje će se maksimalnim angažmanom uključiti i viteški gospodarstvenici.

Tako je, naime, podržana inicijativa odigravanja nogometne utakmice između „Humanih zvijezda“ Hrvatske s momčadi sastavljene od srednjobosanskih gospodarstvenika, medicinskih, političkih, kulturnih djelatnika, te bivših nogometaša s područja srednje Bosne, ali i iz drugih krajeva BiH. Utakmica će se odigrati 22. travnja na Gradskom stadionu u Vitezu, ima humanitarni karakter i sav prihod od prodanih ulaznica i novčanih priloga ide u fond za gradnju šeste lamele zdanja Hrvatske bolnice „Dr. fra Mato Nikolić“ u Novoj Biloj.

O aktivnostima i pripremama za obilježavanje 20. godišnjice Poslovnog centra PC – 96. u Vitezu, skupštinare je upoznao predsjednik Organizacijskog odbora , Franjo Rajković, a svečanosti će se održati 23. travnja.

Razgovarano je, također, o povezivanju prometnicom i mostom preko rijeke Lašve gradske jezgre i Poslovnog centra, a dogovoren je i odlazak desetak viteških gospodarstvenika na svečanost Večernjakovog pečata, koje će predvoditi Franjo Rajković, jedan od dobitnika ovog vrijednog priznanja u jednom od prethodnih izbora i Pero Gudelj, ugledni viteški gospodarstvenik. /vitez.info/

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa