.

SCU TRAVNIK: Najavljujemo konferenciju "AgroEKO Travnik 2024: Sinergija poljoprivrede i turizma"

26 Veljača 2024

S velikim uzbuđenjem najavljujemo predstojeću konferenciju "AgroEKO Travnik 2024", koja će se održati u četvrtak, 7.3. 2024.godine, u prekrasnom Travniku. Ovaj događaj organizira Središte za cjeloživotno učenje Travnik u suradnji s cijenjenim partnerima: USAID Turizam, Alterural i Turističkom zajednicom Općine Travnik, uz podršku i pokroviteljstvo Općine Travnik i Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva kantona KSB/SBK, navode iz Središta za cjeloživotno učenje.

Cilj konferencije je naglasiti ključne uloge poljoprivrede i turizma u održivom razvoju naše lokalne zajednice, s posebnim osvrtom na promicanje uspješnih primjera iz naših sela kantona KSB/SBK, koja su zasluženo prepoznata kao "Najljepša sela u BiH".

Što možete očekivati?

-Tri inspirativna predavanja od strane vodećih stručnjaka u područjima poljoprivrede i turizma.
-Dvije dinamične panel diskusije koje će potaknuti dijalog i razmjenu znanja i iskustava među sudionicima.
-Sajamski prostor gdje će naši EKO poljoprivrednici imati priliku izložiti i prezentirati svoje proizvode, dijeleći s vama najbolje od prirodnih blaga naše regije.

Ova konferencija predstavlja izvrsnu priliku za sve koji su uključeni u poljoprivredu i turizam, kao i za one koji su zainteresirani za održivi razvoj, da se upoznaju, razmijene ideje i iskustva te zajedno rade na jačanju sinergije između ovih vitalnih sektora.

Budite dio ove važne inicijative! Dođite i pridružite nam se u oblikovanju budućnosti naše zajednice kroz održivi razvoj, inovacije i međusektorsku suradnju.

Za više informacija i detalje o registraciji, pratite stranicu SCU Travnik. Vidimo se na "AgroEKO Travnik 2024"!, navode Organizatori.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa