.

Limena glazba “Lašva” nastupila na manifestaciji “I ja sam Vitez”

30 Travanj 2017

Svečano obilježavanje Dana općine Vitez pod nazivom “I ja sam Vitez” održano je u nedjelju u Vitezu, a središnji događaj je koncert zeničke grupe “Balkaneros”.

Sajamski program započeo je danas oko 12 sati, kada je oko 30 izlagača iz cijele Središnje Bosne postavilo svoje štandove i izložilo lijepe proizvode.

U 18 sati započeo je svečani defile ulicama Viteza. Nekoliko tisuća građana Viteza i okoline došlo je pogledati predstavnike klubova, udruga i udruženja, a sve to u pratnji Limene glazbe “Lašva” Nova Bila.

Kolonu od 38 skupina predvodili su članovi Moto kluba Vitezovi, a zatim je slijedila Limena glazba “Lašva”, predstavnici nogometnihklubova, planinarska udruženja, Torcida Vitez, djeca sa posebnim potrebama, te skupina Roma.

Svečani defile krenuo je ispred Gradske dvorane, zatim pokraj Doma zdravlja i Gradskog parka, a svi su se zajedno skupili na Gradskom trgu, gdje u zabavno glazbenom programu nastupa zenička skupina “Balkaneros”.

Organizatori manifestacije “I ja sam Vitez”, skupina od devet prekrasnih žena i djevojaka zaslužuje sve pohvale za organizaciju.

 

/centralna.ba/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa