.

Održan božićni koncert "Božić u Travniku"

21 Prosinac 2015

18. prosinca 2015. godine u prepunoj sali Centra za kulturu općine Travnik održan je deveti po redu božićni koncert „Božić u Travniku.“

 

Koncert je, kao i svake godine, organizirao Hrvatski kulturni centar Nova Bila, a glavni akter koncerta je Limena glazba Lašva Nova Bila kojom ravna profesor Josip Popović. Pored limene glazbe na koncertu su nastupuli: Vokalni sastav „Lašvanske dive“ Hrvatskog kulturnog centra Nova Bila kojim ravna profesorica Sanja Grabovac, zbor „Lampoši,“ Mješoviti zbor iz Travnika koji vodi profesorica Vlatka Čabro, zbor Srednje glazbene škole Jakova Gotovca Novi Travnik koji nas svake godine iznova iznenadi svojim izvrsnim pjevanjem, a kako i ne bi kada njime ravna profesor Josip Popović.

Ove godine smo imali goste iz Livna i to harmonikaški orkestar „DINARA“ Livno koji vodi profesor Mladen Jelović, a oni su bili jedno lijepo iznenađenje i osvježenje za našu cijenjenu publiku. Glavni pokrovitelj koncerta i ove je godine Općina Travnik  na čelu sa cijenjenim načelnikom Admirom Hadžiemrićem te predsjedavajućim Općinskog vijeća Travnik gospodinom Nikom Grganovićem.

Organizacija koncerta iziskuje jako puno energije, nekoliko mjeseci intenzivne pripreme te je jako velik zalogaj za sve nas ali to nikako nije prepreka da ga organiziramo kako dolikuje Hrvatskom kulturnom centru Nova Bila. Mnogi su ga komentirali kao najbolji koncert do sada, a to znači da naredni jubilarni mora biti još bolji, a mi iskreno vjerujemo da će i biti.

(Uskoro galerija slika)

travnicki.ba | m.d.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa