.

Predstave "Žute priče" i travnički "Dugonja, Trbonja i Vidonja" za vikend u Vitezu

02 Studeni 2018

Četvrti vikend kazališnih dana u Vitezu donosi nam predstave "Žute priče" Mrak teatra iz Županje i "Dugonja, Trbonja i Vidonja" Travničkog pozorišta. 

U subotu, 3.11., bit će odigrana predstava "Žute priče", odlična komedija Mrak teatra iz Županje, a vrijedi naglasiti kako će biti humanitarnog karaktera. Naime, iz Gradskog kazališta mladih Vitez odlučili su sav prihod od kupljenih ulaznica uplatiti za pomoć u liječenju Anite Barišić iz Kupresa, majci troje male djece, a u sklopu humanitarne akcije “Za zagrljaj majke - pružene ruke". Iz GKM-a Vitez su zahvalili Mrak teatru što su dio ove humane geste.

O predstavi: U tamnom kutu gostionice, spisateljica piše roman. Njezini likovi dolaze iz požutjelih knjiga u našu svakodnevnicu. Tu su: fatalna zavodnica Ana Karenjina, nestašna madam Bovary, zgodni kraljević Hamlet, Tena, zavodnica iz Slavonije, Đuka Begović …, a sve ih oko stola i oko slavonske šljive okuplja koketa gostioničarka Mirandolina. Njihovi međusobni odnosi, nasmijat će vas do suza. Neočekivani rasplet predstave podsjeća nas da nema nerješivih životnih problema. Glumci lepršavo poput glumaca Komedije Del arte nose svoje karikature i stvaraju potpuno neočekivanu situaciju.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa