.

U Novom Travniku održan koncert "U susret Božiću"

15 Prosinac 2019

Sinoć je u Domu kulture Novi Travnik održan koncert “U susret Božiću” simfonijskog orķestra Mostar, a pod dirigentskom palicom maestra Igora Tatarevića.

Vrhunski glazbenici, na violinama, violi, violončelu i klaviru, su donijeli duh božića u naš maleni gradić. Na ugodno iznenađenje publike pjesmom Michaela Bubléa ” It’s beginning to look a lot like Christmas” otvorili su koncert te probudili božićnu atmosferu. Repertoar se sastojao, ne samo od domaćih, tradicionalnih božićnih pjesama poput “Tiha noć”, kojom je koncert i zatvoren, već i stranih pjesama koje je publika jako dobro prihvatila i što je zasigurno bilo nešto novo u našem gradu: slušati koncert na stranom jeziku. Po završetku koncerta publika je tražila još te ustala i gromoglasnim pljeskom nagradila orkestar.

 Ispred organizatora, ” Udruge Pront” publici, kao i generalnom pokrovitelju, Predsjedniku FBiH Marinku Čavari, Općini Novi Travnik te ostalim organizacijama koje su podržale ovaj kulturni događaj zahvalio se gdin Ivica Džambas naglasivši kako je ponosan što se već petu godinu zaredom organizira događaj ovakve prirode u vrijeme adventa.

    

 

 

izvor

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa