.

Program HKC "Nova Bila" -Travnik za Dane općine Travnik 2021.

13 Veljača 2021

Hrvatski kulturni centar "Nova Bila"- Travnik i ove godine će tradicionalno uveličati program Dana općine Travnik.

U Hrvatski kulturni centar Nova Bila će i ove godine sudjelovati u aktivnostima obilježavanja Dana općine Travnik, koji će trajati od 15.03. do 05.04.2021. Naše kulturne sekcije već pripremaju svoje repertoare koje će ponuditi stanovnicima travničke općine, navode iz HKC Nova Bila.

Limena glazba “Lašva” Nova Bila planira uoči samog Dana općine (21. ožujka) prodefilirat kroz Bosansku ulicu. Defile je planiran u 18 sati, a nakana nam je zvucima prigodnih skladbi pridonijeti svečanoj atmosferi u našem gradu i općini.

U nedjelju 21.03. na Svečanoj sjednici općinskog vijeća nastupit će VS Lašvanske dive HKC-a Nova Bila sa skladbom ,,Travniče, moja ljubavi”. Ova skladba je prva autorska pjesma popularnih Diva, a posvećena je upravo gradu Travniku za rođendan 2020. godine.

U četvrtak 25.03. u KŠC-u „Petar Barbarić“ s početkom u 12 sati Kazalište mladih “Korifej” će održati svoj dječji mjuzikl „Aska i vuk“. Mjuzikl je kreiran po noveli Ive Andrića, režiju potpisuje Anela Križanac, a glazbu Josip Popović.

U petak 26.03. održat će se koncert Osnovne glazbene škole Jakova Gotovca: Područni odjel u Novoj Biloj. Koncert će se održati u sali HKC-a Nova Bila s početkom u 18 sati.

U ponedjeljak 29.03. s početkom u 18 sati u Centru za kulturu općine Travnik održat će se solistički koncert Dječjeg zbora „Radost“ pod nazivom Djeca pjevaju svome gradu.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa