.

Terenska nastava na Vlašiću za studente Sveučilišta "Vitez"

05 Veljača 2016

Fakultet poslovne ekonomije i Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta/Univerziteta ‘VITEZ’ organizirali su terensku nastavu u hotelu Blanca i kompleksu Eko-Fis na Vlašiću.

 

 

„Prepoznavajući turističke i druge gospodarske potencijale, odlučili smo održati terensku nastavu za naše studente na ovim lokacijama kako bi se upoznali sa specifičnostima poslovanja, prodaje i marketinga hotela, s upravljanjem hotela i praćenjem zadovoljstva klijenata“, pojasnila je viša asistentica na FPE Tanja Gavrić, mag.oec., jedna od glavnih organizatorica ove terenske nastave.

Dodala je kako su  studenti iskazali veliki interes i za ovaj segment nastavnog procesa iskazujući, pri tome, težnje da svoje profesionalne karijere izgrade upravo u hotelijerstvu kao gospodarskoj djelatnosti.

„Kroz ovakvu terensku nastavu želimo steći nova znanja iz oblasti poduzetništva i turizma, proširiti vidike za zapošljavanje, uopće bolje se upoznati s našom turističkom ponudom, a uz to i iskoristiti vrijeme da kroz druženje s kolegama razmjenjujemo stečene dojmove“, poručili su studenti FPE koji su boravili na Vlašiću.

Studenti, predvođeni također i višim asistentom na FPE mr.sc. Erdinom Hasanbegovićem, višom asistenticom na FZS mr.sc. Habibom Ganić te višim asistentom na FPN mr.sc. Mirzom Čauševićem, posjetili su i kompleks Eko-Fis na Vlašiću gdje su također obišli objekte koji su primjer uspješnog turističkog poslovanja i iskorištavanja drugih gospodarskih potencijala, a što će im biti od iznimne koristi u daljnjem nastavnom procesu.

Treba naglasiti kako su  završene studentice Fakulteta zdravstvenih studija već počele graditi profesionalnu karijeru u svoj struci i to upravo u hotelu Blanca i turističkom kompleksu Eko-Fis, što je još jedna potvrda da  Svučilište/Univerzitet obrazuje stručne i kvalitetne kadrove koji zadovoljavaju potrebama suvremenog tržišta rada.  /radiovitez.ba/

 

 

Izvor fotografije: radiovitez.ba

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa