.

"Ulaganje u sebe je najbolji ulog koji možemo napraviti u životu"

31 Listopad 2016

Pjevač i glazbenik Slaven Čović (23), naš mladi sugrađanin, iza sebe već nekoliko godina bilježi samo uspjehe. Vrijedni student Muzičke akademije Univerziteta u Sarajevu, član je Limene glazbe „Lašva“, te vokalni izvođač u bendu Triumph.

Svoje zanimanje za muziku pokazao je već u ranom djetinstvu kada upisuje Osnovnu glazbenu školu u Novoj Biloj. Svoje glazbeno usavršavanje nastavio je u Srednjoj školi Jakova Gotovca u Novom Travniku. Titulu diplomiranog muzičkog pedagoga stekao je na Akademiji birajući smijer Muzičke teorije i pedagogije.

Odlučio sam se za ovaj smier budući da je misija Odsjeka za muzičku teoriju i pedagogiju školovati budućeg nastavnika sa znanjem i vještinama za uspješnu poduku iz oblasti glazbene teorije i pedagogije.“, rekao je Čović, te dodao kako je upisao drugi ciklus studija na istom smijeru odlučujući se za predmet Metodike muzičke nastave.

Čović je 2012. godine osnovao Triumph Band, gdje je od samih početaka vokalni izvođač. Band trenutno broji 5 članova: Nikola Pavlović (klavijature,gitara), Filip Udovčić (klavijature, harmonika), Drazen Grubešić (saksofon), te Nejla Keškić (vokal).

Sviramo sve vrste fešti, od svadbi, krštenja, bilježimo mnoge nastupe po clubovima i pivnicama. Repertoar usklađujemo prema željama gostiju (narodna, zabavna, te EX YU POP I ROCK glazbu). Za sve dodatne informacije posjetite našu facebook stranicu Band Triumph ili putem telefona, Slaven- 062290767, Nikola -063863579.“, izjavio je mladi pjevač.

Prema Čovićevim riječima najbolji ulog koji možemo napraviti u životu jest ulagati sami u sebe, unaprijeđujući vlastite sposobnosti i ljubav prema onome što radimo. To je njegova misao vodilja zbog koje ne planira napustiti Bosnu i Hercegovinu.

„Moj cilj je da završim i drugi ciklus studija na Muzickoj akademiji, da nastavim raditi, ulagati i proširiti band, te na koncu pronaći posao u svojoj struci.“, rekao je za kraj ove priče o njemu.

 

T. M.

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa