.

SCU Travnik: Obuka i usavršavanje za uspješnu IT karijeru

22 Ožujak 2017

U četvrtak, 23. ožujka s početkom u 19 sati u prostorijama Središta za cjeloživotno učenje Travnik održat će se obuka i usavršavanje za uspješnu IT karijeru” gdje će biti predstavljanje nekoliko programa koji su trenutno među najtraženijim IT zanimanjima na tržištu rada (CAD dizajn, Web dizajn, PHP programiranje, C#,..)

Digitalno okruženje i web tehnologije mijenjaju način kako komuniciramo, kako poslujemo te način ljudskog života. Način i brzina učenja i prilagođavanja promjenama postao je ključni faktor uspjeha, kao i opstanka u različitim segmentima ljudskog života i djelovanja.
Iste spoznaje nameću nam potrebu za drugačijim organizacijskim oblicima u svim segmentima ljudskog djelovanja.

Ako želite naučiti kako savladati IT vještine pomoću kojih ćete lakše ispuniti osobne ambicije, unaprijediti poslovanje i odlično zarađivati, kao i mnoge druge korisne informacije, posjetite sutrašnji event „Obuka i usavršavanje za uspješnu IT karijeru“ koji će se održati u prostorijama SCU, u 19:00h.

Svi zainteresirani su dobrodošli.

GOST PREDAVAČ: Prof.dr.sc. Nikola Mrvac

Kontakt:
SREDIŠTE ZA CJELOŽIVOTNO UČENJE | Donje Putićevo 109 | 72276 Travnik | Bosna i Hercegovina
+387 (0) 30 708 300 | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. | www.scu-bih.ba |facebook.com/scubih

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa