.

Sutra obilježavanje 70. obljetnice Osnovne škole "Nova Bila"

15 Svibanj 2018

U srijedu, 16. svibnja 2018. godine Osnovna škola "Nova Bila", iz Nove Bile, općina Travnik obilježava 70 godina postojanja odgojno-obrazovnog rada.

"U životu i radu sedamdeset godina nije malo. To su godine zrelosti kao i  priznanje našoj školi i njezinoj nenadomjestivoj ulozi u društvu. Priznanje je učenicima, bivšim i sadašnjim, koje su svoje obrazovanje stekli i stječu pod našim krovom, a potom obrazovne temelje nadograđuju i proširuju kroz život. Priznanje je i učiteljima koji su kroz desetljeća odgojili brojne generacije učenika koji su svojim trudom, znanjem i radom doprinijeli predstavljanju škole i postizanju najboljih rezultata. Svi oni su osjećali veliku ljubav i poštovanje prema učiteljskom pozivu koji je bio, i jest, od izvanredne društvene važnosti, težak i stresan u svim vremenima i, nažalost, nedovoljno vrjednovan. Nesebično su veliki  dio svog  života  utkali  u ovu školu, učinili je prepoznatljivom i dali joj dušu.

 Čast nam je pozvati vas na svečanost obilježavanja 70. obljetnice Osnovne škole "Nova Bila" u srijedu, 16. svibnja 2018. godine s početkom u 17,00 sati.

Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom druženju."

- stoji u najavi i pozivu učenika i djelatnika OŠ "Nova Bila" povodom obilježavanje Dana škole.

Program obilježavanja                                                       

15,30 sati – svečana sjednica Učiteljskog vijeća na kojoj će biti potpisana povelja o suradnji između OŠ Ivan Benković iz Dugog Sela (Republika Hrvatska) i OŠ Nova Bila.

17,00 sati – svečani program u kojem će sudjelovati učenici naše škole, učenici OŠ Ivan Benković iz Dugog Sela, Erik Marijanović, prof. (saksofon) i Anita Laštro, prof. (glasovir), Limena glazba „Lašva“ Nova Bila,  vokalni sastav „Lašvanske dive“ i tamburaški sastav Franjevačke klasične gimnazije iz Visokog.

18,00 sati –  izložba fotografija o povijesti škole 

Osnovna škola "Nova Bila"

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa