.

Ministar Domić: U svakom trenutku smo na raspolaganju učenicima i profesorima

28 Ožujak 2020

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Kantona Središnja Bosna odlučilo je otvoriti e-mail adresu i Facebook stranicu, kao kontakte učenicima i roditeljima, za sva pitanja iz domene ovoga ministarstva.

Svi koji budu imali pitanja vezana za praktične stvari kod učenja i podučavanja na daljinu u osnovnim i srednjim školama Kantona Središnja Bosna mogu se javiti svojim nastavnicima i profesorima. Sva ostala, tehnička pitanja, koja se ne tiču direktno nastave učenici i roditelji mogu zatražiti putem e- mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem Facebook stranice Učenje na daljinu SBK – KSB, koju je Ministarstvo otvorilo kako bi bilo na raspolaganju učenicima i njihovim roditeljima.

Ministar Domić je već nekoliko puta istaknuo kako interes djece i učenika mora biti na prvom mjestu, te će i na ovaj način resorno ministarstvo u potpunosti staviti na raspolaganje učenicima i roditeljima.

Naša je želja i u ovim izazovnim trenucima biti na najvišoj mogućoj razini i ispunjavati naše obveze u potpunosti profesionalno. Nastojat ćemo u svakom trenutku pravovremeno informirati učenike i njihove roditelje o svim bitnim novostima, ali jednako tako biti i njima na raspolaganju za sve upite ili eventualne sugestije. Želja nam je dobiti i informaciju ukoliko netko iz bilo kojega razloga ne može sudjelovati u učenju i podučavanju putem interneta, kako bismo mogli prevazići i te probleme, kazao je ministar Bojan Domić.
Tražene informacije, odnosno odgovore na vaša pitanja ili sugestije dobit ćete u najkraćem mogućem roku, poručeno je iz Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa