.

U Novoj Biloj otvoren zabavni park za djecu i za djecu sa poteškočama u razvoju (FOTO)

29 Srpanj 2020

Dođite i razveselite svoju djecu posjetom najljepšem zabavnom parku za djecu u sklopu dječijeg vrtića “Dani” u Novoj Biloj.

Jedini privatni vrtić na općini Travnik “Dani” u Novoj Biloj danas je otvorio vrata zabavnog parka za djecu i za djecu sa posebnim potrebama.

Nakon dugo vremena koje smo morali provoditi u zatvorenim prostorijama, došlo je vrijeme da možemo izvesti svoju djecu i osigurati im kvalitetno vrijeme na otvorenom. Stoga je sjajna vijest za djecu i roditelje da je otvoren najljepši zabavni park u središnjoj Bosni.


Sukladno propisima i uputama za sve posjetitelje su osigurana dezinfekcijska sredstva kao i upute o pravilnom držanju razmaka. Svi djelatnici rade s rukavicama i maskama tako da je sigurnost svih posjetitelja na najvećem mogućem nivou.

U zelenoj oazi svojim posjetiteljima nudi naprave za sve generacije. U planu je i proširenje parka koji će obogatiti ponudu koju imamo, poručuju iz PR službe dječijeg vrtića Dani.

Valja napomenuti kako je korištenje parka besplatno za svu djecu.

Gradnju zabavnog parka pomogli su glavni organizator i donator Marinko Andrić – Bilac, Ante Vičinovoć, Robert i Snježana Perković, Zoran Kostreš, te ostali donatori iz dijaspore i rodnog kraja, a očekuje se i pomoć Ureda za Hrvate izvan RH.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa