.

NAJAVA: Dr. Ranko Rajović dolazi u Vitez, održat će predavanje za roditelje

04 Svibanj 2023

Poštovani roditelji, s velikim zadovoljstvom najavljujemo dolazak dr. Ranka Rajovića, poznatog stručnjaka za razvoj dječjeg uma, koji će održati predavanje u Vitezu.

Predavanje će se održati u ponedjeljak, 8. svibnja u 18 sati u Kino dvorani u Vitezu. Tema predavanja će biti “Kako pokrenuti i razvijati potencijale naše djece – vrtić i škola budućnosti”.

Dr. Ranko Rajović je autor NTC programa učenja, koji se primjenjuje u mnogim školama diljem svijeta, te je poznat po svojim inovativnim i praktičnim pristupima u odgoju djece. Na predavanju će dati konkretne savjete i primjere kako potaknuti razvoj djetetovih sposobnosti, te kako prilagoditi vrtić i školu da što bolje odgovaraju današnjim izazovima.

Ovo je prilika da saznate više o novim metodama u odgoju i obrazovanju vaše djece te kako ih primijeniti u svakodnevnom životu. Ulaz na predavanje je slobodan, a dr. Rajović će biti na raspolaganju za pitanja i individualne konzultacije nakon predavanja.

Pozivamo sve roditelje da nam se pridruže u subotu, 8. svibnja u 18 sati u Kino dvorani u Vitezu i budu dio ove vrijedne edukacije za budućnost naše djece. Vidimo se!

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa