.

Dječji vrtić "O. Ante Gabrić" Travnik: Rođendan oca Ante Gabrića i proslava s našim gostima

28 Veljača 2024

Privatna predškolska ustanova "O. Ante Gabrić" Travnik koja djeluje u sklopu KŠC "Petar Barbarić" Travnik danas je s gostima iz Novog Travnika proslavila rođendan misionara po kojem dječji vrtić nosi ime.

U našem vrtiću „O. Ante Gabrić“ danas proslavljamo njegov rođendan. Tim povodom ugostili smo J. U. „Dječji vrtić Novi Travnik“ i dječji vrtić „Anđeli“, oba iz Novog Travnika.

Naše druženje počelo je u 9 sati, gdje ih je direktorica Ivana upoznala s likom i djelom našeg misionara Ante Gabrića, koji je najveći dio svog misionarskog djelovanja proveo u Indiji, pomažući djeci i majkama u toj dalekoj zemlji.

Nakon toga, uslijedila je likovna radionica na temu „Palme“ pa smo to vrijeme iskoristili crtajući, modelirajući i slikajući lijepe kreacije.

Mama Ivana, razveselila nas je glazbenom radionicom „Tamo gdje palme rastu“, a to nam je vrijeme proteklo u pjesmi i plesu.

Naravno, nakon toliko potrošene energije, došlo je vrijeme da se pojede i neka zdrava užina, što nam je bio poseban užitak.

Na koncu, sretni zbog ovako lijepog druženja, napravili smo zajedničke fotografije te razmijenili darove da bismo se dugo sjećali ovog lijepog dana i rođendana našega o. Gabrića, navode iz Vrtića.

Vrtić je također proslavio i Međunarodni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja, odnosno Dan ružičastih majica.

 

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa