.

Predbilježba za upis u prvi razred KŠC „Petar Barbarić“- Osnovna škola Travnik u šk. 2024./2025. godini

29 Veljača 2024

informiraju se roditelji/skrbnici djece koja do 1. ožujka 2024. godine navršavaju pet godina i šest mjeseci života da će se predbilježba za upis u prvi (I.) razred devetogodišnjeg osnovnog obrazovanja u školskoj 2024./2025. godini vršiti u Tajništvu Škole svakim radnim danom od 11 do 14 sati u razdoblju od 4. ožujka do 22. ožujka 2024. godine ili putem upitnika prijavom na link na službenoj web-stranici Centra (www.ksc-travnik.net).

Predbilježba djece obavlja se radi pravovremenog planiranja upisa u prvi razred te organiziranja programa obveznog predškolskog odgoja i obrazovanja.

Katolički školski centar „Petar Barbarić“ – Osnovna škola Travnik nudi i mogućnost pohađanja produženog/cjelodnevnog boravka učenika svakim radnim danom od 7 do 17 sati.

O terminima procesa ispitivanja zrelosti učenika za polazak u školu i liječničkog pregleda prijavljene djece te dostavi potrebne dokumentacije za upis u prvi razred roditelji/skrbnici bit će pravovremeno informirani putem web-stranice Centra.

Budite dio Sustava katoličkih škola za Europu i kroz partnerski odnos sudjelujmo u promicanju odgojno obrazovnih vrijednosti.

S poštovanjem,

Anto Rajić, direktor

Za prijavu putem upitnika u elektronskoj formi kliknite OVDJE

Broj pregleda: 1185

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa