.

Učenici KŠC "Petar Barbarić" Travnik sudjelovali na Erasmus + Youth Exchange program „Earth’ s call“

09 Srpanj 2024

Završilo se još jedno prekrasno iskustvo. Učenici našeg Centra sudjelovali su na Erasmus + Youth Exchange programu „Earth’ s call“, od 24. lipnja do 3. srpnja, u St. Kanzian am Klopeiner See, u blizini Klagenfurta, navode iz Katoličkog školskog centra "Petar Barbarić" Travnik.

Tijekom ovog programa učenici su sudjelovali u nizu ekoloških radionica, upoznavali nove kulture, druge učesnike ovog programa budući da su u program, osim Bosne i Hercegovine, uključene i države, Španjolska, Portugal, Srbija, Hrvatska, Austrija, Slovenija, te Crna  Gora. Ovaj program je fokusiran na ekologiju, održivi razvoj i povezane teme, planinarenje, čišćenje okoliša, posjeta bio farmama, prezentacije svake države, druženje u prirodi.

Naši učenici, Lana Lukić, Marco Bastl, Marija Matišić, Marko Martinović, Mihaela Mađar, Antonija Martinović i Tamara Tasković pod mentorstvom profesorice Blaženke Matišić i pratnji Vanje Tasković su na najbolji mogući način predstavili svoju domovinu i uspješno završili i ovogodišnji  Erasmus + Youth Exchange program, stoji o objavi Centra.

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa