.

Enrique Iglesias u Zagrebu!

14 Prosinac 2015

Enrique je svoj nastup u Zagrebu najavio objavljujući fotografiju na društvenim mrežama na kojoj ga se vidi u pozadini hrvatske zastave, uz poruku: 'Zagreb, vidimo se na #SexAndLoveTour 9. svibnja! #Croatia.'

 

Brojne obožavateljice i obožavatelji zasuli su ga komentarima oduševljenja te mu poželjeli dobrodošlicu u Hrvatsku. Iako je napisao da dolazi 9. svibnja, promotori koncerta su nam javili da će se Enriqueov nastup u Zagrebu održati 8. svibnja, kada će on i proslaviti 40. rođendan.

Turneja, nazvana prema posljednjem, desetom albumu Iglesiasa, krenula je u SAD-u u rujnu prošle godine. Hrvatskoj će publici otpjevati svoje najveće hitove poput 'Bailando', 'Noche Y De Dia', 'Turn the night up', 'Tonight', 'I like it', 'Do you know', 'Not in love', 'Bailamos', 'Ring my bells', 'Hero' i mnogo drugih.

Njegovi hitovi su više od 70 puta dosegli broj jedan na Billboardovoj ljestvici, surađivao je s mnogim svjetskim glazbenicima te ostvario zavidnu karijeru koja traje već godinama.

Zagrebački koncert će impresionirati njegove obožavatelje već samom vrhunskom produkcijom. Ulaznice za ovaj spektakl godine u prodaju kreću od sutra u 10 sati, a cijene se kreću od 219 do 399 kuna. /tportal.hr/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa