.

Preko 200 sudionika Maturske parade u Travniku će pokušati oboriti Guinnessov rekord u plesu

11 Svibanj 2018

Još samo nekoliko dana nas dijeli od najveće i jedinstvene maturantske zabave pod nazivom „Maturanstka parada 2018“, koja će se održati 11. svibnja, ove godine na Centralnom trgu u Travniku, prilikom čega će se sudionici završnih razreda live priključiti akciji obaranja Guinnessovog rekorda u plesu.

Prema najavama brojni sudionici iz Sarajeva u Travnik dolaze organizirano kako bi se pridružili svojim vršnjacima u ovom zanimljivom tradicionalnom festivalu plesa, te se u gradu u petak očekuje preko 200 sudionika ovogodišnje maturantske parade.

Okupljanje svih sudionika predviđeno je na srednjovjekovnoj tvrđavi Stari grad u 10:00 sati, nakon čega će uslijediti svečani defile učenika, a duga maturantska povorka će se dalje uputiti ka Centralnom trgu, gdje će točno u podne krenuti u live obaranje Guinnessovog rekorda u sinkroniziranom plesu.

Nakon službenog dijela programa, maturante će ovom prilikom zabavljati sarajevski bend „Pepersi“.

Zahvaljujući ovom zanimljivom festivalu plesa uz najljepše zvukove svjetskih klasika sprijateljilo se preko 300.000 maturanata iz 100 gradova, a sudionici će u petak plesati uz prepoznatljive zvukove Bečkog valcera i Quadrille.

Također ovom prilikom organizatori pozivaju sve maturante koji se nisu prijavili da se pridruže svečanom defileu i paradi.

/drukciji.ba/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa