.

PRONT najavio koncert Divanhane na Starom gradu u Travniku

23 Svibanj 2018

Predstavnici novotravničkog udruženja „Pront“ najavili su koncert popularnog bh. benda „Divanhane“, jedne od najpoznatijih bh. skupina koje njeguju tradicionalnu glazbu naše domovine uz kombiniranje različitih svjetskih glazbenih pravaca, a koji će realizirati u suradnji sa Zavičajnim muzejom Travnik i Turističkom zajednicom SBK/KSB.

U prelijepom ambijentu nesvakidašnje srednjovjekovne travničke tvrđave „Stari grad“, 26. srpnja 2018. godine od 21:00 sati, svi posjetitelji će imati priliku uživati u najljepšim zvukovima sevdaha i najpoznatijim izvedbama ovog jedinstvenog benda koji kroz pjesmu baštini naše kulturno naslijeđe.

Radujemo se ponovnom dolasku u Travnik, a posebno nas raduje činjenica da će se koncert održati na otvorenom, pod zidinama Starog grada. Samim tim koncert dobiva dodatnu vrijednost, a svi posjetitelji uživat će u koncertu pod zvijezdama i reflektorima jedne od najljepših tvrđava u našoj zemlji, kazali su ovim povodom članovi grupe Divanhana.

Ulaznice po cijeni od 10 KM već sad možete kupiti preko online sustava Www.kupikartu.ba a ostale ulaznice biti će uskoro u slobodnoj prodaji.

/drukciji.ba/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa